Tip om je tuin te verbeteren!

In dit blog kun je lezen over alles in en rond je tuin en tuinieren. Je krijgt tips over de nieuwste trends op tuinmeubelgebied en hoe je ervoor zorgt dat je tuin in volle glorie kan groeien en bloeien. Tuinieren draait natuurlijk om goed onderhoud en een slimme tuininrichting. Verder kunnen we je meer vertellen over hoe je op een milieuvriendelijk manier kunt zorgen voor een tuin zonder onkruid. Dat maakt jouw tuin tot een heerlijk plek om in te vertoeven. Om je vast op weg te helpen naar zo’n plekje hebben we vast wat punten op een rijtje gezet wat volgens ofvoyagerrotts.nl de belangrijkste punten zijn!

Het tuinontwerp

Hoe zorg je ervoor dat jouw tuin efficiënt is ingedeeld. Wat wordt de verhouding tussen terras en beplanting? Kies je voor houten of kunststof tuinmeubelen. En ga je nog speelse elementen toevoegen zoals een moestuin, vijver enz.

Het onderhoud

Als je veel aandacht aan de bodem geeft en sterke planten geeft bij het aanleggen, heb je weinig tot geen onderhoud aan je tuin. Ben je wel een type dat van tuinieren houdt, dan kun je voor planten kiezen die wat meer aandacht nodig hebben. Zo kun je uren in de tuin doorbrengen en zorgen dat alles tot z’n recht komt.

Omheining

Heb je een tuin met aangrenzende buren dan is het voor beide partijen prettig een omheining aan te brengen. Dat kan een schutting zijn maar ook een groene haag. De keuze is natuurlijk afhankelijk van wat je wilt besteden en of je er wel of geen werk aan wilt hebben.