luxe restaurants in zwolle

De beste luxe restaurants in Zwolle

Wil je een lekker hapje eten of heb je wat te vieren? In Zwolle vind je het allemaal! In de binnenstad zijn al veel leuke eettentjes en restaurant waar je lekker kan eten. Wij hebben de beste luxe restaurants in Zwolle op een rijtje gezet. Niet iedereen heeft geld voor de librije. Desondanks heeft Zwolle veel verschillende luxe restaurants in het centrum! Ben je dus benieuwd naar de lekkerste eetplekjes in Zwolle? Of ben je binnenkort in Zwolle en ben je benieuwd wat Zwolle allemaal te bieden heeft? Lees dan snel verder.

  1.  Blue sakura

De sushi spot van Overijssel! Blue sakura heeft een een oude kerk omgebouwd tot een stylish restaurant. Daarnaast is de sushi ontzettend lekker en hebben ze heel veel op de menukaart staan. Het is een all u can eat concept en je krijgt zeker waar voor je geld. Echt een aanrader!

  •  Brasserie het Vliegerhuys

De fijne sfeer met marmeren tafels, enorme bar en vriendelijke personeel laat je een beetje voelen alsof je in Parijs bent. Een goede tip: Neem hier een stuk appeltaart! Ze hebben hier de lekkerste appeltaart in Zwolle en 1 stuk kan je prima met z’n tweeën eten. In de zomer kan je hier gezellig zitten in de binnentuin. 

  •  Il Carpaccio

Ben je fan van carpaccio of andere Italiaanse en mediterrane gerechten, dan ben je bij Il Carpaccio op de juiste plek. Het is een luxe, maar gezellig restaurant waar goed eten centraal staat. Daarnaast is de bediening ontzettend vriendelijk en het eten erg lekker!

  •  Brasserie Jansen

Deze spot hoort zeker bij de leukste eettentjes in Zwolle. Je kunt hier gezellig ontbijten, lunchen en een borrel drinken. In de zomer hebben ze een mooi terras en kun je zowel binnen als buiten eten. Houd je van truffel? Neem hier dan vooral een truffel patatje als sidedish! 

  •  Uno

Ben je een tapas lover? Neem dan een kijkje bij Uno! Ze maken hier gebruik van een all u can eat concept met heerlijke tapas recepten. En dan hebben we het nog niet over de locatie gehad.. Een ontzettend mooie en grote ruimte waar je in rust kan genieten van je tapas hapjes.

Geef een reactie