Black friday

Bol.com Black Friday

Bij Bol.com Black Friday kun je alles met korting vinden dat je maar kunt bedenken. Natuurlijk gelden de Bol.com Black Friday kortingen niet op alles wat in de webshop te vinden is. Wel is het zo dat in elke productcategorie er wel een aanbieding is te vinden voor Black Friday. Bol.com heeft namelijk vrijwel altijd een uitgebreid assortiment dat met korting wordt aangeboden tijdens Black Friday. Van kinderspeelgoed tot witgoed en van games tot sportkleren. Er zijn talloze Black Friday aanbiedingen bij Bol.com en je vindt ze een week lang.

Wanneer is Black Friday?

Want de vraag: wanneer is Black Friday? Is op zich simpel. Black Friday is namelijk ieder jaar op de dag na Thanksgiving. En Thanksgiving valt ieder jaar op de vierde donderdag van november. Daardoor valt Black Friday ieder jaar op de vierde vrijdag van november. Maar als je naar Bol.com Black Friday aanbiedingen op zoek bent, zul je er eerder bij moeten zijn. De webshop geeft namelijk al voor Black Friday korting op producten. Soms gelden kortingen maar voor één dag en dan niet eens op de vrijdag. Je kunt dus een hele week genieten van Bol.com Black Friday aanbiedingen.

Meer kortingen

Daar is Bol.com niet de enige aanbieder in. Ook fysieke winkels en andere webshops kiezen er steeds vaker voor om Black Friday aanbiedingen al eerder aan te bieden. Soms worden er iedere dag in de week voorafgaand aan Black Friday andere aanbiedingen gegeven, soms zijn er op Black Friday zelf weer extra of grotere aanbiedingen en soms gelden dezelfde aanbiedingen gewoon de hele week. Wat dat betreft is het opletten voor Black Friday aanbiedingen. Het kan bovendien zo zijn dat aanbiedingen alleen geldig zijn in de winkel of juist alleen op online bestellingen.