Welke soorten tape kun je laten bedrukken?

Met bedrukte tape kun je een persoonlijk tintje geven aan je verpakkingen. Je kunt ook het logo van je bedrijf laten drukken op de verpakkingstape. Zo kun je werken aan uitbreiding van je naamsbekendheid. Niet alleen voor bedrijven is het laten bedrukken van tape interessant. Ook als particulier kun je met bedrukte tape een persoonlijk tintje geven aan een cadeautje. Welke verpakkingstape kun je het beste laten bedrukken? In dit artikel zoeken we het uit.

PVC Tape

De beste tape om te laten bedrukken is PVC tape. Op PVC tape is de kwaliteit van de bedrukking erg hoog. De tape is geschikt voor allerlei soorten verpakkingen en kan met de hand worden gescheurd. Daarnaast heeft PVC veel kleefkracht. De tape plakt direct stevig op de verpakking na het aanbrengen. Met deze bedrukte tape geef je een persoonlijke tint aan de verpakking van je product of cadeau. 

PP Acryl tape

Deze tape is geschikt voor lichtere verpakkingen. De tape maakt weinig geluid bij het afrollen. Deze verpakkingstape heeft een lage kleefkracht. Dat betekent dat naarmate de tape langer zit deze zich beter hecht. De lijm is op waterbasis. Het is hierdoor een milieuvriendelijke tape. PP-acryl tape kan bedrukt worden maar er zijn minder mogelijkheden dan bij PVC tape. 

Papieren tape

Ook papieren tape kan bedrukt worden met je logo of je bedrijfsgegevens. Papieren tape geeft een natuurlijke uitstraling en is daarbij ook nog eens milieuvriendelijk. De klevende laag van deze tape is van natuurrubber. Papieren tape kan makkelijk met de hand worden gescheurd waardoor het een gebruiksvriendelijk product is.

PP Holtmelt tape

Een andere tape die makkelijk bedrukt kan worden is PP Holtmelt tape. De eigenschappen zijn bijna hetzelfde als die van PP Acryl tape alleen maakt PP holtmelt tape meer geluid. De tape kan gebruikt worden voor lichte en zware verpakkingen. Dat maakt de tape uitermate geschikt voor industrieel gebruik. 

Bedrukte tape kun je bestellen bij Tapeprint.eu. Kies je materiaal en lever je ontwerp aan en de drukmachine gaat voor je aan de slag.

Geef een reactie